Sample image

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR

12:00 - 18:00

 • Tiroliană peste Lacul Albastru • Tur ghidat de minerit pe Dealul Minei, cu vizitarea unor vechi galerii miniere, sub îndrumarea prietenilor noștri de la Clubul de Speologie Montana (înscrieri la fața locului). Pentru vizitarea galeriilor este necasar să aveti echipament corespunzător și condiție fizică bună!

• Tir sportiv cu arcul, oferit de Club Bullseye (înscrieri la fața locului) • Activități cu Spartan Training Group Baia Mare • Atelier de ceramică și modelaj alături de Nicolas Leș (înscrieri la fața locului) • Activități pentru copii făurite cu meșteșug de Clubul Hoppa • Activități în aer liber (concurs de tras funia, de bătut cuie în buștean, etc)

 18:00 - 20:30 - Concerte live de blues, rock și hard rock cu trupa Blues Lovers si DJ IMPORTANT În perimetrul Lacului Albastru accesul cu mașini și vehicule motorizate este strict interzis! Camparea corturilor se va face în zona Lacului Albastru. Pentru cei ce vin cu mașina, recomandăm să o parcheze în capătul Str. Crișan în parcarea amenajată pentru eveniment. De acolo se poate ajunge pe jos în aproximativ 15 minute la Lacul Albastru, prin pădure, pe potecă marcată cu punct albastru. https://www.strava.com/activities/1738136239  Traseul alternativ pentru cei ce vin pe jos sau cu mountain bike este traseul punct albastru ce urcă din spatele Catedralei Romano-Catolice din centrul vechi, se continuă pe Str. N Iorga, iar apoi pe potecă prin pădure până la lac. https://www.strava.com/activities/1738136236

 Organizatori: Primăria și Consiliul Local Baia Sprie, Direcția de Lucrări Publice Baia Sprie, Casa de Cultură Baia Sprie Parteneri: RockonBike, CSS Baia Sprie, Green Impact Baia Sprie, Clubul de Speologie Montana, Asociația Mineritului Maramureșean, Asociația Cercetașii Munților, Clubul Civic Lacul Albastru, CSO Minerul Baia Sprie, Clubul Bullseye, Casa Olarului Baia Sprie, Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș, Brutăria Baia Sprie .


facebook Oras Baia Sprie

Echipa manegeriala

Sample image

Alin Birda

Primar
primar@baiasprie.ro
Sample image

Stefan Sarca

Viceprimar
viceprimar@baiasprie.ro
Sample image

Felicia Chira

Secretar
secretar@baiasprie.ro