Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


PROBLEME STR. 1 MAI SI NU NUMAI

Delete this post Scris de STEFAN ALA MIC SI CU MUSTATA on 09/Jan/2013
89.121.219.132

Message:

DOMNULE PRIMAR - VA ROG SA-MI DATI SI MIE UN RASPUNS CLAR DACA SE POATE LA URMATOARELE PROBLEME:
1. - REFERITOR LA CONSTRUCTIILE, CONSTRUITE ILEGAL SI FARA AUTORIZATIE (EXP.CONSTRUCTIA DE PE STRADA 1 MAI NR. 29 PROPRIETAEA SELEJAN VIOREL, CASA DE LOCUIT + GARAJ + POD ACCES), CONSTRUCTIE PE CARE DUMNEAVOASTRA SI ANGAJATII DUMNEAVOASTRA DIN CADRUL PRIMARIEI, ATI NUMIT-O ANEXA, LA INSISTENTELE NASEI DE CUNUNIE A FIULUI CELUI MENTIONAT MAI SUS, CARE ESTE RASPUNDEREA DUMNEAVOASTRA CA SI RPIMAR IN VEDEREA SOLUTIONARII PETIILOR CARE SUNT DEPUSE CATRE PRIMARIA BAIA SPRIE ? SI CARE ESTE RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA LA ADRESA PRIMITA DE LA INSPECTORATUL DE CONSTRUTII IN STAT ?
2. - REFERITOR LA TERENUL PE CARE L-AM CERUT SPRE CONCESIONARE SAU VANZARE CU ADRESE REPETATE INCA DE PE VERMEA PRIMATULUI BARBULOVICI VALER, CAT SI CATRE DUMNEAVOASTRA,VA ROG SA-MI SPUNETI IN CE BAZA ATI VANDUT ACEL TEREN ALTEI PERSOANE FARA SA MA INFORMATI ASA CUM ATI PROMIS SI FARA LICITATIE ?
3. - REFERITOR LA DEZAPEZIRE PE STRADA 1 MAI, DIN CELE 3 STRAZI CARE FAC PARTE DIN COMPLEXUL STRAZILOR 1 MAI, PRIMA STRADA 1 MAI SA DEZAPEZESTE PANA LANGA STADION, IAR CELELATE DOUA NU SE DEZAPEZESC DEOARECE NU POT URCA UTILAJELE ASA CUM MI-A RASPUNS LA O INTREBARE DIRECTA IN ACEST SENS DOMNUL SOMOTIUC SORIN, RESPONSABIL CU DEZAPEZIREA SE PARE SI CARE V-A INFORMAT SI PE DUMNEAVOASTRA DE ACEST FAPT. OARE CUM AM FOST BAGAT LA IMPOZITARE IN ZONA "A" DACA NU SE POATE URCA PE STRADA MEA NICI CU UTILAJ DE DEZAPAZIRE?
4. - DOMNULE PRIMAR CUM VI SE PARE CA LA PRIMA CANDIDATURA MI-ATI INROSIT TELEFONUL SI DUMNEAVOASTRA SI ALTI SUSTINATORI AI DUMNEAVOASTRA SA VA VOTAM, IAR DUPA CE ATI AJUNS PRIMAR IN PRIMA EMISIUNE CU DOMNUL HORIA CRISAN V-ATI LAUDAT CA ATI DAT UNUI COTRIBUABIL 1500 RON AMENDA PE MOTIV CA SI-A SCHIMBAT ACOPERISUL DINTR-UN MATERIAL CANCERIGEN, (INTERNIT), SPRE BINELE VECINILOR, IN TABLA, IAR VECINULUI FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE SI FARA PROIECT NU I-ATI DAT NICI MACAR UN AVERTISMENT?


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri