Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: mi-a placut

Delete this post Scris de betia puterii on 04/Jan/2013 in reply to mi-a placut posted by Pasca Dorin on 02/Jan/2013
82.79.76.115

Message:

Se stie ca omul pe masura ce consuma bauturi alcoolice trace prin diverse stadii, ajungand in final in stare de ebrietate si daca mai continua sa bea, spun girile rele, in stare de orice.
La inceput dupa cateva grame de alcool devine euforic si dintr-un om serios si responsabil, se transforma intr-un altul mai degajat.
Promite mai mult decat poate face, sau se angajaza ca va face lucruri pe care stie ca nu le poate face, dar spera ca norocul va fi de partea sa,viata i se pare mai usoara si problemele grele se simplifica si devin usor rezolvabile.
dupa inca cateva zeci de grame tot ceea ce spera ca poate face se transforma in certitudine ba inca si mai mult nici un efort nu trebuie depus pentru realizarea lucrurilor respective,ele se vor realiza de la sine.
dupa inca cateva sute de grame, toate lucrurile pe care trebuia sa le faca si cele pe care spera sa le faca, i se cuvin ca un dat natural firesc si cineva, oricine are obligatia sa i le puna pe tava si daca nu se intampla in momentul respectiv apoi acel cineva este vinovat si trebuie aspru si imediat pedepsit, condamnat, responsabilizat.
dupa inca cateva grame constata ca societatea la furat, la vaduvit de toate darurile care i se cuvin de la natura si de la Dumnezeu si hotaraste sa se razbune pe ea furandu-le.
A doua zi mahmur merge la treaba si o ia de la capat serios si constient ca lucrurile trbuie sa si le rezolve muncind.
Cine se imbata cu puterea se trezeste mai greu, betiile de genul acesta sunt betii colective, anturajul amplificand viziunea celui imbatat cu licoarea puterii. Lacheii puterii il leaga la ochi si il invart permanent in caruselul politicii pentru al mentine in stare de betie, cantand pe margine osanale,furand din licoarea cu care acesta se hraneste atat cat sa le fie si lor foarte bine,aruncand resturile poporului insetat si flamand, amagindul pe acesta ca din vartejul caruselului se va naste un viitor mai bun si pentru el,si de ce nu poate ca maine il vor pune pe el pe popor in locul sefului suprem care este invartit astazi de catre ei in linghispir.
ca orice carusel si acesta se opreste si actorii se schimba,dar poporul de rand nu are bani de bilet ca sa urce in el asa ca pentru el distractia se termina si munca este cea care il asteapta pana la urmatorul balci.


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri