Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: Re: Re: Re: sa apartinem de Baia Mare

Delete this post Scris de Tony on 29/Oct/2012 in reply to Re: Re: Re: Re: sa apartinem de Baia Mare posted by szakacs levente (fostul vice) on 23/Oct/2012
92.82.17.43

Message:

Dle. fost vice ! Nu te mai lauda cu atata nesomn si griji pt. comunitate pe care zici ca le-ai avut,ca nu te crede nimeni.Apoi lasa vacile din Satu Nou acolo unde sunt ele, ca pe acel investitor numai d-ta cu primarul l-ati vazut. Ati cerut pamant intr-o locatie si o suprafata de 10 ha, iar voi ce-ati facut ? Ati schimbat totul din mers, atat locatia cat si suprafata, ca de taranii din Satu Nou " e prosti". Apoi din atatea griji pt. comunitate ati venit la scoala din Satu Nou,ati aruncat o privire de ansamblu si ne-ati cerut sa ne gospodarim singuri, ca oricum arata bine fata de alte scoli din Baia Sprie, in conditiile in care ploaia trece prin tavan pana pe bancile elevilor, raspunsul vostru "n-avem bani". Masinile ne sunt praf asa cum e drumul din sat, nu ati depus niciun efort macar sa-l plombati un pic, a, uit l-ati plombat anul trecut cand a venit inghetul si intr-o saptamana a ost la fel ca si inainte, iar d atunci ....nici macar acel asfalt electoral, cum a denumit dl.Pelecaci umplutul gropilor cu asfalt decopertat din Baia Sprie de pe DN 18.
Deci, este o vorba "nu te baga in seama cand nu e cazul", iar faptul ca mai devreme sau mai tarziu o sa fim toti apartinatori de Baia Mare (de zona Metropolitana banuiesc ca ati auzit la Baia Sprie) nu trebuie sa va provoace niciun sentiment, oricum noi "satmaienii" ne-am saturat de o asa administratie ca cea din Baia Sprie. Va urma .


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri