Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


mesaj

Delete this post Scris de primaria on 28/Jun/2012
82.79.76.115

Message:

Stimați cetățeni, domnilor consilieri, dragi colegi;
Se cuvine să aduc multumire și astăzi tuturor acelora care au avut încredere în mine, încredințându-i încă odată că voi depune tot efortul de care sunt capabil pentru a aduce prosperitate, bunăstare și echilibru în orașul Baia Sprie.
Anii care au trecut au fost patru ani de eforturi pentru a scoate orașul din datorii, de a creea premisele economice necesare pentru a avea capacitatea de a accesa programe finanțate din fonduri europene și nu în ultimul rând de a crea orașului, o carte de vizită, onestă, cinstită și credibilă în fața investitorilor cu potențial în domeniul economic.
Pot spune cu tărie că suntem pe un drum bun, fiind astăzi în fața celei mai mari provocări economico administrative de după 1989, adică în faza în care va trebui să implementăm două proiecte finanțate cu fonduri europene în valoare de peste 20,000,000 lei. și a implementării în parteneriat cu ADI MM a Programului Operațional de Mediu, proiect care va însemna investiții pe apa și canalizare de încă 9,000,000 lei.
Toate acestea s-au realizat datorită politicilor administrative coerente și corect analizate; în primul rând economic și administrativ și numai în ultimul rând politic.
Toate acestea nu s-ar fi putut face fără, buna înțelegere și sacrificii din partea fiecăruia din cei care au participat alături de mine la conducerea orașului.
Pentru toate aceste lucruri în numele meu personal și al tuturor locuitorilor orașului Baia Sprie:
Multumesc echipei de consilieri din mandatul 2008-2012. pentru straduința de care au dat dovadă și pentru faptul că au înțeles un lucru extrem de important și anume, că lupta politică trebuie să treacă pe planul doi, primordiale find rezolvarea problemelor de ordin economic și administrativ pentru progresul orașului.
Aduc mulțumire echipei executive care a stat în acești patru ani alături de mine și m-a ajutat în tot ceea ce am întreprins în această perioadă.
Mă adresez acum noului consiliu local care se va forma.
Domnilor consileri,
Orașul Baia Sprie are nevoie de o echipa executivă si una politică, unite; devotate comunității, capabile asemeni celor care vă predau astazi ștafeta să lase în urmă orgoliile personale sau partinice și să pună pe primul plan interesele publice locale așa cum vor jura.
Am urmărit pe parcursul campaniei electorale toate platformele program ale formațiunilor politice implicate în cursa electorală.
Pot să vă spun ca acestea nu diferă foarte mult unele de altele, fiecare propunând ca piloni de baza ai dezvolatarii locale, infrastructura, economia, cultura, educatia, si turismul .
Vă asigur că vor fi domeniile pe care eu împreună cu domniile voastre: consilieri care veți avea onoarea și cinstea să reprezentați orașul în acești patru ani voi încerca să le dezvolt.
Nu va fi o perioadă ușoară. Criza economică este departe de a fi trecut. Implementarea proiectelor la care am făcut referire mai înainte va necesita multă atenție și multă muncă pe toate palierele economice și administrative. Vor fi multe proiecte și multe cereri din partea cetațenilor, pe care va trebui să le analizăm și pe unele să le prioritizăm, iar pe altele să le mai amânăm, din cauza lipsei resurselor financiare.
Sunt sigur însă că vom reuși împreună să facem o echipă care să gasească rezolvarea situațiilor critice , o echipă de care cetățenii orașului să fie mândri.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri