Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


o mica atentie celor care scriu doar de dragul de a comenta

Delete this post Scris de Cineva de acolo de sus on 05/Jun/2012 in reply to Re: Re: Re: Re: Re: Re: bar" sorina" posted by Cristi on 16/May/2012
188.26.114.222

Message:

as vrea sa aduc la cunostinta tuturor celor care sunt nemultumiti de parcarile in fata magazinelor, celor care sunt nemultumiti de magazine sau trotuare .
O S.C. (Societate Comerciala) care cere la Registru Comertului domeniul de Prestari Servicii poate sa faca ce doreste in spatiul comercial, perioada de functionare este de 8-12 sau 24 ore cu o contabilitate in regim special dupa ora 22.00.
Trotuarle din oras fac parte din domeniu public ne avand restrictii de parcare atata timp cat nu se blocheaza traficul pietonal. A da nu apartin de primarie ci de consiliu judetean Baia Mare.
Amenintarile si vorbele de dispret consider ca nu rezolva nimic mai ales pe un forum, si plangerile pentru autorizatie se fac in scris si doar cu semnaturile tuturor locatarilor din blocul respectiv ca tot veni vorba de muzica si scandaluri alea sunt facute de acei oameni care stau in scara respectiva si consuma bauturile de la S.C. respectiva. Parcarea pe trotuarul de peste drum nu se ia in calcul numai acolo unde se agata in persoana care detine S.C.?


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri