Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: analiza

Delete this post Scris de florind on 26/Mar/2012 in reply to analiza posted by primar on 26/Mar/2012
82.77.199.143

Message:

Am citit cu atentie, incercand sa ma transpun atat cat pot, in cel care a scris aceast mesaj. Trebuie sa spun ca apreciez si consider ca sunt realizari si planificari de succes. Desi acest forum nu a reusit sa isi faca menirea decat in foarte mica masura (zic eu 5%), respectiv s-au comunicat si adus in discutie doar extreme si nemultumiri.
Adevarat, in anumite situatii lipsa de reactie sau reactia cu directionarea subiectului spre altele(medota buna de manipulare de altfel), nu au facut decat sa scada, poate, dispozitia cetatenilor internauti si care cunosc siteul de a comunica civilizat si realist.
Din punctul meu de vedere, si doar din cele mentionate de domnul primar Dorin Pasca, apreciez ca realizarile aduse in discutie s-au facut fara a imprumuta primaria la nivel de faliment si totusi intr-o perioda de recesiune si cu inchideri de firme din 2008-2011.
Apreciez ca s-au facut proiecte pentru finantare din fonduri europene si s-au depus mai departe. Daca se vor si realiza in masura de 60-80% trebuie sa fim mandri de primar si echipa mentionata.
La fel de adevarat ,eu personal nu am beneficiat direct de toate acestea si faptul ca au fost si altii ca mine poate naste nedumerire si presupunerea ca nu se face treaba, chiar daca, conform celor scrise de primar s-a facut si s-au demarat proiecte cu efect pe termen lung.
Am adus in discutie faptul ca rampa de gonoi construita acum cca 1.5-2 ani nu a reusit sa reziste pe termen lung si nici ridicarea gunoaielor din jurul rampei nu s-a mai facut, in schimb toate gunoaiele s-au imprastiat peste tot.
bun! Asta nu tine de campanie, tine de reactia primariei la o problema curenta, punctuala sesizata de un cetatean, si care poate aparea aproape orinde, si in ...Londra, dar trebuie luate masuri.
Deci , in concluzie, nu consider constructive pentru oras, deci pentru noi, propagarea de zvonuri si denigrari, fara lucruri dovedite sau argumentate(verificate sau verificabile)
Succes celor care vor sa faca bine orasului cu impact pozitiv asupra cetatenilor.
Cei care au astfalt pus si trotuare refacute, sunt rugati sa le laude ok?


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri