Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Campanie de strangere de semnaturi

Delete this post Scris de dorin pasca on 08/Mar/2012
82.79.76.115

Message:

In zilele care urmeaza, intentionez sa va cer sustinerea pentru un nou mandat de primar,prin semnaturi de sustinere

Stimată Doamnă/Domnișoară,
Stimate Domn/Domnișor

Este de datoria mea, ca pentru semnatura pe care poate ați dat-o pe acest act de susținere a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar al orașului să mă explic în fața dumneavoastră, prezentându-vă o mică parte din motivațiile care stau în spatele acestui demers.
Așa ca și în anul 2008 vin în fața electoratului orașului Baia Sprie și satelor aparținătoare, Chiuzbaia, Tauții de Sus și Satu Nou de Sus în postura de candidat independent, la funcția de primar al orașului pentru alegerile din iunie 2012.
În primul rând se cuvine să vă multumesc tuturor pentru încrederea acordată atunci în 2008 și să vă mărturisesc că fiecare zi din acești patru ani în care am fost primar al orașului a fost pentru mine unică, fiecare în felul ei fiind o provocare, dându-mi motive permanent să-mi depășesc capacitățile mele și a echipei executive pentru ca cea de mâine să fie o zi mai bună.
Mai bună și pentru mine și pentru toți cetățenii pe care îi reprezint.
Pot să vă spun că în toți acești ani ați fost prezenți în rugăciunile mele, rugându-mă adesea lui Dumnezeu să-mă învrednicească cu înțelepciunea și puterea necesară pentru a vă călăuzi pe căi, bine plăcute lui, spre o zi de mâine mai prosperă pentru toți.
În unele zile am reușit, în altele mai puțin, greutățile fiind de multe feluri.
Pot să vă spun însă după patru ani de mandat, că juramantul pe care l-am făcut înaintea lui Dumnezeu și a dumneavoastră la investitura în funcția de primar, este unul greu, dar m-am păstorit să nu-l uit nici o clipă. Aducându-mi aminte mereu, că bunăstarea și prosperitatea dumneavoastră, și a copiilor dumneavoastră este prioritatea pentru care am jurat.
Am auzit că unii candidați vor candida împotriva mea, dorința lor primordială fiind aceea de a mă înlocui.
Eu nu candidez împotriva nimănui.
Eu candidez, pentru că experiența pe care am reușit să o acumulez în acești ani cred că este necesară, cred acum mai mult decât acum patru ani că, mi-am sporit capacitatea și am dobândit abilitați și cunoștințe administrative necesare, pentru a vă putea fi de folos, atât dumneavoastră, cetățenilor cât și orașului Baia Sprie.
Cetățeni, care acum patru ani m-ați delegat prin vot să vă conduc așa cum m-am angajat atunci, adică cu;
RESPONSABILITATE, COMPETENȚA și RESPECT.
Acțiunile pe care le-am întreprins în toata această perioadă și proiectele pe care le-am început, îmi dau speranța și încrederea că viitorul, pentru toți cetățenii responsabili ai cetății Baia Sprie va fi unul mai bun.

Multumindu-vă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, . vă urez, multă sănătate și noroc.
Vasile Dorin Pasca
Candidat independent la funcția de primar al orașului Baia Sprie


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri