Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: Re: Re: rabdare cu domn primar

Delete this post Scris de .... cetatean on 01/Mar/2012 in reply to Re: Re: Re: rabdare cu domn primar posted by acelas tanar nerbdator on 28/Feb/2012
79.119.161.155

Message:

... trebuie sa avem rabdare, perfect de acord. Dar totusi ... nu primarul este singurul care ia hotarari in orasul asta. Cred ca consilierii trebuie sa aiba ceva de spus si sa se informeze cu privire la problemele cetatenilor. Sincer nu sunt de acord cu multe persoane de acolo. Nu au o scoala, sau daca o au ii facuta acum la batranete la fara fregventa si degeaba, toti au afaceri si interese proprii. Nu inteleg dece aici la nivel local nu se aleg in functii personal tehnic, personal calificat, oameni care au o scoala si care stiu sa vorbeasca. Nu vreau sa dau in nimeni, dar ceva nu ii bine, cum sa ne organizam daca nu stim nici macar sa vorbim, sa fim sociabili, sa avem o verticalitate, sa avem demnitate.... trebuie o bruma de calitati pentru oamenii care sa ne conduca.
Cat despre persoanele angajate in cadrul primariei .... ele trebuie sa inteleaga un lucru: Sunt acolo in slujba cetateanului. Din bani pe care ii dau prin taxe si impozite primesc salarul. Inteleg ca ii mic salarul dar nu ii vina mea. Nici mie nu imi convine salarul dar .... munceasc mai mult, fac sacrificii incerc sa ma multumesc cu ce am. Un lucru nu il inteleg persoanele de acolo .... oricum nu castiga mai mult daca sunt acre si uracioase. Isi fac serviciul mai greu si creeaza o atmosfera tensionata. Si ... sincer... cand merg si vad dispretul din partea lor cum sa nu raspund prin a fi acru si brutal la vorba cu ele.
Nu trebuie sa intram in polemici cu privire la politica si la conducere .... dar trebuie sa ne organizam ceva mai bine.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri