Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: Re: iazul de la Tautii de Sus

Delete this post Scris de primar on 29/Feb/2012 in reply to Re: Re: iazul de la Tautii de Sus posted by lina on 28/Feb/2012
82.79.76.115

Message:

Stimata doamna nu am publicat anuntul pentru ca nu noi am organizat aceasta dezbatere.Ea ar fi trebuit sa aiba loc la initiativa Conversmin SA beneficiar al lucrarilor si reprezentant al ministerului economiei.Dansii au publicat acest anunt fapt pentru care si dumneavoastra ati stiut de aceasta intalnire.Rolul nostru al tuturor ar fi trebuit sa fie acela de a anliza solutiile tehnice propuse de catre acestia si de a le critica sau nu.
Mascarada la care sunt provocat sa asist zilnic se datoreaza faptului ca Dl Cernestean care sustine ca este aparatorul dumneavoastra va manipuleaza intr-un fel ordinar pe toti cei care il ascultati, mistificand incontinuu adevarul.
Am vrut sa vedeti ca in 2011 in sedinta de consiliu a votat impreuna cu ceilalti consilieri pentru acoradarea avizului.
De ce? Pentru ca in spatele tuturor acestor manipulari sta Hotararea guvernului Romaniei prin care se aloca pentru ecologizare 39.000.000 lei.
De ce?
pentru ca nici domnia sa nu mai doreste sa ramana iazul neecologizat. Stiind foarte bine ca acest lucru este mai rau dacat infiintarea acelui depozit.
De ce?
Pentru ca impreuna cu noi si dumnealui a fost de acord sa cerem o compensatie materiala guvernului pentru comunitatea din Tautii de Sus si anume asfaltarea caii ferate.
De ce?
Pentru ca stie ca aceste namoluri nu sunt radioactive,si nu vor contine cianuri.

Dar se apropie alegerile pentru primar si gandul ca le va mai pierde odata il infioara si ii da puteri malefice in a va manipula fara rusine.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri