Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


replica la ”observator”

Delete this post Scris de Vascul Dan on 22/Jan/2016 in reply to taxe si impozite marite posted by observator on 21/Jan/2016
79.116.73.57

Message:

Încep acest drept la replică desi nu vroiam să dau curs gândirii babuine a acestui individ(ă), asa zis ”observator”care se ascunde în spatele acestui pseudonim, care nu stie limba română,scrie agramat, nu a auzit de cratimă s.a., ca să nu intru în detalii e prea complicat pentru tine măi bou fătat.
Tu ai fi un foarte bun administrator al urbei(vorba vine)dar cum vrei să fi când ti-e frică să-ti dai numele măi papagal împăiat ce esti, poate vrea comunitatea să te cunoască cu adevărat dacă tot pomenesti de alegeri,poate candidezi măcar tu să scoti orasul ăsta din penuria vremurilor...
În altă ordine de idei ti-as explica cum stă treaba cu parcul fotovoltaic dar mă tem că acea cultură de badoc pe care o posezi te-ar face să nu întelegi nimic din ecuatia asta cu producerea de energie electrică lăsându-te-n ceată chiar cu umilele mele cunostinte putine cum spui tu.
Eu sincer dacă ar fi după mine as închide acest ”messageboard” ca să nu mai aveti cu ce vă juca oameni ca tine care nu spun nimic de fapt nici nu stiu ce esti om sau ”oamă”(feminin), fiindcă ce vă mai place să vă ascundeti sub umbrela anonimatului(vorbesc la plural fiindcă sunt multi care fac asta,se stiu ei), asta vă face să fiti puternici,să spuneti orice doriti,că doar nu stie nimeni cine a zis-o... ne ascundem ca priculicii,ne e frică să iesim in fată.
Ca să revin la tine măi păcăliciule dacă ai sânge-n instalatie de ce nu vi la primărie să-ti spui doleantele,problemele,spuse pe sleau ca un individ adevărat nu ca un rahat genetic care poate nici nu stie câte silabe are numele lui? de ce? Nu te lasă grandomania care urlă-n tine,vrei să dai bine numai pe satelit?
Nu mi-ar face plăcere să te cunosc oricum pentru mine esti un gunoi analitic al societătii si comunitătii noastre iar oportunistă-i măta atunci cănd te-o fătat,defect al rasei umane ce esti.Nici măcar manipulator nu pot să zic că esti că de fapt numai tu si cu tine vă puteti întâlni. Oricum am ”observat” frustrarea pe care o ai în tine si efectul denigrant pe care vrei să-l împrăstii cu nerusinare.Mi-e silă mi-e jenă că stau acum să-mi pierd vremea scriind despre un individ fără scrupule,de conduită si comportament ce să mai vorbim de toată jena, de cea mai joasă spetă.N-ar trebui să te numesti ”observator”, e un cuvânt mare pentru tine mai bine ai tăcea dând impresia că esti prost decât să vorbesti si să înlături orice dubiu.
SI CU ASTA BASTA!

P.S.Pentru toti cei care scrieti aici dati-vă numele real nu fiti măscărici fără coloană vertebrală!

ATENTIE:Acesta NU este un pamflet si trebuie
tratat ca atare!

S-auzim de bine Dan Vascul
(OM)


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri