Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Marete realizari!

Delete this post Scris de Contribuabil! on 25/Dec/2015
109.96.227.197

Message:

Prin HCL 108/NOIEMBRIE 2015 ne aduceti la cunostinta nivelul taxelor si imozitelor percepute autoritatea locala pentru anul fiscal 2016.
La Art.1.'cu mare mandrie proletara' ne comunicati ca : Pentru anul fiscal 2016, se aprobă menținerea cotelor procentuale folosite la calculul impozitelor și taxelor locale la nivelul anului 2015.
In conditiile in care legiuitorul prevede posibilitaea ca aceste taxe se pot actualiza cu rata inflatiei, negativa pe anul 2015 estimata de Directia de statistica la -0,1 de ce nu se aplica corectia , implicit ar duce la diminuare impozitelor si taxelor.
De cele mai multe ori atunci cand rata inflatiei era pozitiva sau facut aceste corectii in crestere, dar cand este negativa atunci impozitele si taxele 'se mentin'.
Cand pretul barilului d
la petrol scade pana si staiile de benzina scad pretul sau il cresc in functie de evolutia cotatiilor, banuiesc ca alesii nostri nu insista sa achite pretul pe litru de combustibil la pretul vechi cand acesta scade.
Si ca sa stim exact pentru ce si cat platim se anexeaza cu generozitate toate anexele.
Dar cand vine vorba de statul de functii si organigrama Primariei Baia Sprie, aprobat prin HCL 117/2015 se precizeaza doar ca Anexele 1,si 2 fac parte integranta dar nu se mai ataseaza la hotarare, la fel si la HCL 116/2015 privind planul de ocupare a functiilor publice pentru anul 2016, nici acolo nu se regaseste Anexa 1.
Transparenta nu este pentru 'catei' (sau 'vietuitoare' cum le place unora sa ne numeasca) doar pentru 'dulai' pentru 'vietuituri' este doar obligatia de plata.!


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri