Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Cugetari decembrie

Delete this post Scris de Oancea V.S. on 11/Dec/2015
82.79.66.228

Message:

Cugetari/opinii/sfaturi

Stimata primarie,
Imi permit sa formulez cateva cugetari in legatura cu fenomenele ce se intampla prin oras. Unele fenomene sunt inexplicabile, altele insesizabile dar existente, altele sper sa se rezolve cu timpul.
1. Avem de acum un centru de informare turistica...unde vor fi informati "nimeni" in legatura cu "nimic".
2. S-au modernizat unele strazi din oras, fie cu piatra cubica, fie cu asfalt, ceea ce in teorie e super, practic insa, lucrarile au fost realizate ca la usa cortului. La fiecare ploaie, paraiasele formate pe drumuri spala nisipul dintre pietrii, caci apa nu intra in canalizari. Cineva a fost insspirat sa monteze aceste canalizari cu 2-3 cm mai sus decat suprafata drumului (si asta inainte sa se taseze de la trafic). O alta problema e latimea drumului, in anumite zone, iarna nu se poate deszapezi caci..."nu incape lama" dupa cum spuneau si lucratorii. In zonele proaspat asfaltate e prapad, asfaltul e mai denivelat decat apa Marii Negre.
3. Avem politie, politie locala, lucratori in cadrul primeriei si...avem romi care vand tigari la colt de strada si nimeni nu se sesizeaza. Daca te uiti urat inca te si scuipa!
4. Celebrele suporturi de flori de pe marginea trotuarului: imi cer scuze, dar trebuie sa numesc "tampit" acel om care a hotarat forma si pozitionarea acelor suporti. Evident din masinile primariei nu se vede problema, dar daca Dvs, stimata conducere a primariei v-ati deplasa din cand in cand pe trotuare pe jos, ati observa cum oamenii dau cu capul in ghivecele suspendate!
5. In unele zone ale orasului pe timp de ploaie, nu se poate face deplasarea pe trotuare! De exemplu in zona de vis a vis cu fostul sediu de politie. Si acest lucru se vede "mergand pe jos".
6. Celebrul izvor de mai jos de flotatie: Ma intrebam totusi, daca Baia Sprie a devenit o "imensa atractie turistica" cum e posibil ca primaria sa nu poata arunca macar ceva griblura in acea zona, ca sa nu se stea la rand in noroi, si sa puna macar o ramificatie pe acel furtun din care curge apa, ca sa nu stea oamenii ore intregi pentru o sticla de apa?

In final trebuie sa recunosc ca sunt recunoascator primariei, in sfarsit se vad schimbari in oras, inspre bine, dar trebuie sa continuam!


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri