Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Satu Nou de Sus-Introducere apa

Delete this post Scris de Alt Grup de Localinici <meonbm@gmail.com> on 18/Jul/2015 in reply to Satu Nou de Sus-Introducere apa posted by Un grup de localnici on 04/Mar/2015
79.119.179.19

Message:

Situatia este in continuare dezastruoasa, firmele care efectueaza lucrarile au distrus toate caile de acces catre partea dreapta a satului, este imposibil accesul fara sa-ti distrugi masina. Vorbim despre denivelari, gropi si transee imense care in momento de fata trebuie ocolite, bineinteles trecand peste imas unde se poate sau tremurand unde nu se poate... poate.. poate imi sparg baia de ulei, imi indoi pragul, imi rup transmisia, etc.. (lucru care s-a si intamplat de mai multe ori).
Ma inteb unde este respectul pentru cetatean si cine supravegheaza lucrarile respective (probabil "supravegheaza" e mult spus", si daca in autorizatia firmelor respective se specifica ca au dreptul sa distruga drumurile publice.
Daca cineva citeste aceste randuri il invit in Satu Nou de Sus sa vada dezastul provocat de cei care ar trebui sa extinda reteaua de canalizare si apa, arata ca scenariul uni razboi. Cetatenii de aici suporte aceasta situatie de mai bine de 5 luni si isi distrug masinile in fiecare zi, este inadmisibil.


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri