Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Taxa privind serviciile publice

Delete this post Scris de primar on 30/Mar/2015 in reply to Taxa privind serviciile publice posted by Andreea on 30/Mar/2015
82.79.216.246

Message:

Stimata doamna,
asa cum singura constatati capacitatea serviciului public de a interveni prompt de fiecare data si in tot arealul UAT este destul de limitata.
Aceasta stare de fapt deriva si din faptul ca utilajele cu care lucreaza cei din acest serviciu sunt vechi,uzate peste normele de amortizare, sau inexistente.
Incasam aceasta taxa de un an de zile respectiv 2014 care insumata, in cazul in care fiecare familie din oras ar plati-o ar fi de cca 120.000 lei.
in 2014 am achizitionat pentru prima data o maturatoare cu care actionam in oras si si un motocultor, destinat intretinerii spatiilor verzi, deasemenea am achizitionat o freza pentru zapada pentru trotuare.
in programul pentru 2015 am achizitionat deja printr-un proiect cu finantare europeana un tractor nou si anexe pentru deszapezire (freza si sararita) motocositori noi pentru spatiile verzi .
fonduri la care am cofinantat 50% cca 120.000 lei
Speram ca toate aceste utilaje noi sa aduca un plus in ceea ce inseamna curatenia si intretinerea spatiilor publice din oras.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri