Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: obraznicie maxima

Delete this post Scris de primar on 18/Oct/2014 in reply to obraznicie maxima posted by NONfrustat politic on 14/Oct/2014
82.79.76.115

Message:

Stimate domn, sau doamna,

imi este destul de greu sa raspund tuturor invectivelor pe care cu maiestrie literara le-ati cuprins in acest material, incercand din rasuteri sa aratati cetatenilor orasului Baia Sprie ca sunt toti niste handicapati, prosti si orbi din moment ce se lasa condusi de o asemenea echipa ca aceea pe care o zugraviti dumneavoastra in alese cuvinte.
Am sa fac totusi un efort sa va raspund.
Asa cum am mai spus si in alte raspunsuri pe aceasta tema, nu cred ca echipa mea este perfecta, dar stiu sigur ca este una care se poate mandri cu multe realizari benefice pentru cetatenii acestui oras.
Banuiesc ca dumneata faci parte din echipa pe care am reusit sa o schimbam in 2008 si acum nu prea mai ai cu ce te ocupa, scandalurile de atunci fiind binecunoscute cetatenilor.
Intriga, minciuna, incompetenta pe toate planurile fiind la mare cinste in primarie in perioada in care voi ati condus orasul.
De altfel imi aduc aminte si imi permit sa le reamintesc si celor care traiesc in Baia Sprie, cat de performanti ati fost in a cheltui pe nimic banii publici, facandu-le cadou la finele anului 2008 o primarie in pragul falimentului, o primarie cu 1.500.000 de euro datorii si realizari zero.
De bine de rau astazi orasul Baia Sprie nu mai are nici un leu datorii. In afara de creditul pentru coloanele de apa pe care voi l-ati luat si care asa cum aminteam in alt raspuns va trebui platit in rate pana in anul 2032.
Insinuati ca atat eu cat si colegii mei din primarie nu facem decat sa semnam statele de plata, pentru a ne incasa salariile, in rest fiind permanent in concedii.
Cine va crede?
Cine realizeaza lucrarile actuale in oras atata timp cat voi spuneti ca noi suntem la plimbari in strainatate ?
Cine plateste, si cu ce bani, investitiile pe care voi refuzati sa le vedeti?
Cine are grija ca bugetele sa fie asigurate pentru toate untitatile din subordinea primariei incepand din 1 ianuarie si pana in 31 decembrie a fiecarui an, in asa fel incat sa nu fim datori nimanui?
Cine are grija ca orasul sa fie mai curat, si mai aranjat in fiecare zi, in asa fel incat sa placa cetatenilor lui si celor care il viziteaza?
Cine planifica viitorul orasului in asa fel incat sa absorbim cat mai multi bani europeni in perioada 2014-2020?
Cine are grija Spitalului, inchis de catre unii ca voi cu gura mare si capul mic?
Cine se zbate sa reduca cheltuielile publice si sa faca in acelasi timp si servicii publice de mai buna calitate si in mai mare cantitate?
Cine are in cap zilnic grija ca tineretul de astazi pleaca in strainatate pentru ca aici langa parintii lor nu au un loc de munca bine platit, sau o locuinta decenta in care sa se stabileasca cu familia lor tanara?
Cine se gandeste zilnic ca agoniseala fiecaruia dintre locuitorii urbei ar trebui sa fie mai in siguranta, si mai protejata?

Voi?
Nu prea imi vine sa cred ca faceti toate lucrurile acestea.
Voi sunteti prea ocupati sa aruncati cu gunoi peste fiecare realizare a echipei din primarie, in speranta ca cetatenii orasului nu vor realiza cat de prosti administratori ai orasului ati fost pana in 2008.
vorbiti de investitii in apa si canalizare, sustinand ca nu am fi preocupati de loc de acestea dar nu stiti ca numai in acest an s-au realizat peste 8000 de metrii de retele de canalizare si aproape 1000 de retele de apa.
vorbiti de asfaltari de drumuri dar refuzati sa vedeti noile artere rutiere si pietonale realizate in oras.
vorbiti de izolatii dar nu vreti sa vedeti schelele de pe blocuri.
vorbiti de parcul fotovoltaic ca si cum ar fi al meu si nu va produce energie pentru iluminat.
vorbiti de lucruri si lucrari pe care din pacate nu le cunoasteti deloc, atribuiti calitatea de incompetenti altora cand aceasta vi se potriveste mai degraba dumneavoastra,stimate domn.

si in final subscriu si eu doleantei de a va da numele real atunci cand postati mesaje de ingrijorare pentru prezentul si viitorul acestui oras, nu de alta dar s-ar putea ca oamenii sa vrea sa va voteze in viitor si nu vor sti cine sunteti.

Dorin Pasca,
primar al orasului Baia Sprie


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri