Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: CANALIZARE/PROMISA DE PRIMAR,FARA REALIZARE(SE PARE CA CONSILIERII NU PREA SUNT NICI EI INTERESATI)

Delete this post Scris de Alin Goga <sile_racu@yahoo.com> on 17/Oct/2014 in reply to Re: CANALIZARE/PROMISA DE PRIMAR,FARA REALIZARE(SE PARE CA CONSILIERII NU PREA SUNT NICI EI INTERESATI) posted by Pop S Vasile on 17/Oct/2014
109.103.119.87

Message:

D_LE Vasile cu pareri de rau nu vreau sa intru in polemici cu d-vs,referitor la canalizare sunt si alte strazi in Tauti si Baia Sprie care nu au fost cuprinse in proiectul de canalizare ,cu locuinte ce sunt construite cu multi ani in urma.Speram ca in bugetul de pe anul viitor impreuna cu primaria sa fie alocati bani pt.racordarea la reteaua de canalizare si a locuintelor care nu au fost cuprinse in acest PROIECT EUROPEAN care a trebuit respectat.Acesta este ADEVARATUL MOTIV.Referitor la strazi s-au alocat pentru localitatea Tautii de Sus fondurile necesare pt. repararea tuturor strazilor,lucrari care au si inceput.
P.S. Consilierii locali au sustinut proiectele financiare SI locale ale lucrarilor ce s-au efectuat la Scoala Ioan Slavici,Gradinita,lucrari de asfaltare si reparatii ale drumurilor,extindere retele de apa si energie electrica pt. localitatea noasta.


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri