Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: aviz parintilor de pe gutinului

Delete this post Scris de primar on 16/Aug/2014 in reply to Re: aviz parintilor de pe gutinului posted by cristi on 07/Aug/2014
82.79.76.115

Message:

stimate domn,

va asigur ca izolatiila de blocuri sunt in atentia noastra .
dupa cum se poate vedea 7 blocuri au fost isolate prin programul national, cu effort si din paretea CL si a cetatenilor.
demersul pe care l-am inceput in acest an prin alocarea sumei de 100.000.lei din fonduri proprii nu s-a facut pentru un anume bloc sau sacara de bloc. Este o competitie intre locatarii unui bloc sau a unei scari de bloc, in sensul ca aceia care vor reusi sa asigure primii cofinantarea de 20% din valoarea lucrarilor aceia vor primi si restul de 80% din fondul alocat de CL in buget.
Daca voi veti fi aceia foarte bine daca nu, atunci inseamna ca mai trebuie lucrat putin la spiritul de echipa din bloc sau scara pentru ca acolo nu functioneaza ceva.

Blocurile nu sunt proprietatea Primariei si nici a CL ele sunt proprietatea voastra si aveti obligatia sa le intretineti atat pe dinauntru ca si pe dinafara.
Daca primaria si CL va intinde o mana de ajutor si ofera fonduri, o face numai pentru ca imaginea orasului este importanta pentru noi toti.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri