Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: cetateni treziti-va

Delete this post Scris de primar on 02/Aug/2014 in reply to cetateni treziti-va posted by nascutcrescutbaiasprie on 01/Aug/2014
82.79.76.115

Message:

nu cred ca merita sa va raspund in nici un fel la acest gen de invective si aberatii pe care le debitati permanent in acest spatiu virtual.
totusi le raspund celor care probabil ca au mai citit ceea ce dumneavoastra scrieti, in incercarea de a mai atenua fondul pozitiv al lucrurilor pe care le realizam impreuna in Baia Sprie.
Locurile de joaca care s-au creat in oras sunt doua si costa ambele la un loc mai putin decat spuneti. am fi putut sa facem lucrurile si mai ieftine dar am optat entru calitate si durabilitate.
utilajele pentru curatenie sunt utile si orasul este mai curat, chiar daca sunt cumparate la mana a doua si nu sunt noi. Din pacate atat ne putem permite astazi, sunt sigur insa ca in viitor ne vom bucura si de utilaje noi.
politia locala asa cum bine afirmati este abia la inceput de drum, asa ca nu aveti inca ce sa criticati, numai daca nu sunteti cumva in relatie cu mama omida sau ca alte personalitati cu aceste abilitati de acest gen ,ca prea le stiti pe toate.

in legatura cu Lacul Bodi sa sustineti ca eu am generat aceste inconveniente este aberrant, asta pentru ca in anul 1998 cand au inceput privatizarile zonei eu ma ocupam de cu totul altceva.
licitatiile pentru acea zona s-au facut cu mult inainte de a ajunge eu la primarie, si dumneavoastra stiti bine cine si cum le-a orchestrat, si ale cui sunt s-au au fost acele parcele de teren in perioada 2000-2008 (de altfel banuiesc ca recent ati verificat acest lucru).

De basism nu cred ca pot fi suspecta nici cum pentru ca eu I-am obisnuit pe cetatenii mei cu candidaturi independente, tocmai pentru ca eu nu doresc alt stapan decat cetateanul cinstit si onest al urbei mele,care m-a investit prin votul lui cu incredere ca sa-l conduc, sa-l protejez si sa-i creez conditii mai bune de trai dacat a avut inainte de mine.

in final sper si eu sa ne judece Dumnezeu dupa fapte pe toti, inclusiv pe dumneavoatra.

cu respect, Dorin Pasca'
primar al orasului Baia Sprie.


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri