Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Mogosa

Delete this post Scris de om din baia sprie on 31/Jul/2014 in reply to Mogosa posted by florin on 30/Jul/2014
86.35.235.244

Message:

Comentarii multe si acuzatii grave la adresa primariei Baia Sprie si Primarului din Baia Sprie in legatura cu aceasta locatie minunata.
Sitatia de acolo trebuie sa o clarifice neaparat si in cel mai scurt timp primaria orasului Baia Sprie prin informarea corecta a cetatenilor orasului si nu prin tergiversare si raspunsuri ambigue care sa creeze confuzie si deruta.
De aceea cred ca:
-afisarea unui ortofotoplan in zona pentru corecta informare a turistilor este mai mult decat necesara si nua ar mai creea confuzie cu privire la intiderea proprietatii SC Mogosa SA.
-Verificare modului in care s-a efectua imprejmuiea lacului Bodi si a legalitatii acestei constructii,(autorizatii,Limite poprietate domeniul public si privat)
-Asigurarea accesului fara restrictii orare la luciul de apa a lacului prin asigurarea unui acces care sa nu incalce proprietatea privata daca este posibil ,daca nu stabilirea unei servitutii de trecere sau sau expropiere pentru o cauza de utiliate publica .
-Sanctionarea administratorului SC Mogosa SA pentru abuzurile privind utilizarea domeniului public de catre turisti.
- Primaria in calitate de proprietar si admistrator sa asigure accesul pe Lacul Bodi numai de pe domeniul pubilc prin imprejmuirea acestuia cu un gard de protectie ca tot este la moda imprejmuirea proprietatii.
-Sezizarea de catre primaria Baia Sprie a DNA si a Avocatului Poporului care are atributii cu prvire la conteciosul aministrativ si care sa procedeze la vericarea modului in care SC Mogosa Sa a ajuns proprietar pe terenurile din jurul lacului.
Actionand in aceaste directie primaria ar inlatura orice interpretare de complicitate.


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri