Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Re: Re: Re: exista politie in Baia Sprie?

Delete this post Scris de dana. a on 24/Jul/2014 in reply to Re: Re: exista politie in Baia Sprie? posted by florind on 11/Jul/2014
79.119.165.143

Message:

Buna seara...
Sunt indignatata. Ma gandesc de mult sa scriu, dar ma tot gandeam ca degeaba scriu, dar totusi acum scriu.
Nu demult in zona blocurilor de pe Gutinului in spate, s-a amenajat un loc de joaca pentru copii. Nimic de zis, la inceput. Poate chiar m-am bucurat ca voi avea unde sa ies cu copilul sa mai se recreeze. DAR....din pacate nu pot sa ies cu copilul pentru ca: tot timpul este suuuper plin si nu neaparat de copii cu varsta potrivita pentru acest loc de joaca.
Apoi, dupa o zi la munca vii acasa sa te odihnesti....da de unde... in spate urla huliganii sau nici nu stiu cum sa-i numesc. urla, injura si poate le place sa-si auda ecoul cum lise aude intre blocuri. Aceasta galagie infernala incepe pe la 10 seara, cand ar trbui totusi putin respect si poate odihna pt oamenii care mai si lucreaza, nu doar freaca trotuarele si bancile(cu picioarele) mancand seminte si urland. Intr-o noapte a fost si pe la 3 galagie....dar ce sa faci...Parca pe nimeni nu intereseaza nimic....Si acum tot aud cum bat leaganele si incearca sa le dea peste bara, si sar pe tobogane si URLAAA.
Oricum, poate ar fi trebuit sa fie intrebati cei care locuiesc in apropiere daca vor sa aiba si galagie seara la bloc....
Ar mai fi muult de zis, dar deocamdata atat.

Sa nu credti ca nu imi place cum este noua infatisare a orasului, dimpotriva imi place acum sa privesc pe geam, dar pur si simplu unii oameni nu merita asta!


Raspunde la aceasta postare


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri