Baia Sprie - message board

Posteaza un raspuns || Inapoi laBaia Sprie - message board


Lacul Bodi si Cabana Mogosa

Delete this post Scris de Mishu on 26/Jun/2014
89.122.94.106

Message:

Sigur, foarte posibil cei care campeaza cu cortul in zona lacului sa faca mizerie si sa lase ambalaje si gunoaie in urma lor ba mai mult sa se petreaca zgomotos pana la ore tarzi. Pentru detinatorii cabanei poate reprezenta o problema atat campatul cat si scaldatul in lac folosind ce stiu eu ce fel de inventii. DAR, apeland la interzicerea acestor lucruri nu fac decat sa isi atraga si mai mult dizgratia turistilor si desigur a localnicilor, care pana la urma ar aduce un aport financiar destul de frumos proprietarilor daca ar fi multumiti de ceea ce gasesc acolo. Cat despre investitile necesare...exista numeroase posibilitati, incepand cu accesarea unor fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana, pana la investirea din veniturile lor ca si proprietari ai acestui loc, venituri care sunt considerabile pana la urma. Cat despre parcare...au dreptul de a taxa parcarea find proprietate privata, dar dece pe marginea drumului care duce inspre cabana sunt "plantati" foarte des tarusi metalici? Oare vor sa forteze proprietarii de vehicole sa parcheze contra cost in parcarea lor?
Am lucrat o perioada scurta, ce-i drept, la cabana Mogosa...tot ceea ce tine de administrarea localului, de proprietari, si de o parte din colectiv mi-a lasat un gust amar. M-am intors in iarna lui 2013 la restaurantul cabanei pentru a servi un ceai impreuna cu prietena mea si cativa prieteni. Afara era frumos, lacul inghetat zapada, ningea...era minunat. Am intrat in restaurant, am cerut ceai...si surpriza...am fost poftiti sa iesim din restaurant si sa mergem sa bem ceaiul la bar...intre fumatori...
Oricum...rusine celor care permit sa se intample aceste fapte de abuz la adresa emblemei orasului Baia Sprie, a carui imagine oricum are de suferit din multe alre privinte. Ar fi putut fi o atractie pentru turisti si o emblema care putea schimba in bine imaginea orasului.


Raspunde la aceasta postare

    Nici un raspuns inca


Raspunde la aceasta postare

Nume:

E-mail (optional):

Subiect:


Mesaj:

Insereaza stilul textului: Bold | Italic | Underlined
Dezactiveaza stilul textului

Insereaza emoticonuri (Deschide fereastra noua)
Dezactiveaza emoticonuri